Historie

Foto_rotte_i_sand_med_bamse

Skambidt baby blev startskud til opfindelsen 

Startskuddet til opfindelsen af den første intelligente rottefælde til bekæmpelse i kloakken, var historien om en baby i en barnevogn, der under en middagslur blev skambidt af en rotte.

Rotten, der angreb, kom – ligesom 90 procent af alle de rotter vi ser på jorden, fra kloakken.

Denne historie gav tilbage i 2005 ideen til at lave en fælde, der kunne bekæmpe rotter direkte i kloakken, og efter et langt samarbejde med eksperter på området som bl.a. Statens Skadedyrslaboratorium blev WiseCon grundlagt i 2008.

 

Revolutionering af rottebekæmpelsen

WiseCon har revolutioneret markedet for rottebekæmpelse med bæredygtige fælder, der er radikalt anderledes end andre bekæmpelsesmetoder, da de bygger på en green-tech innovation, som kombinerer avanceret teknologi med viden om mus og rotters levevis.

Dette er også en skånsom metode overfor miljøet, da den traditionelle metode er brug af gift – mere end 685 tons rottegift pumpes ud i Danmark hvert år – til skade for bl.a. rovdyr og rovfugle.

 

Giftfrie og intelligente løsninger

De intelligente løsninger kan i dag bekæmpe rotter og mus alle steder – i kloakken med WiseTrap, på overfladen med WiseBox og der kan laves professionelle overvågningsløsninger med systemet Wise-I.

Alle produkter kommunikerer med datasystemet WisePlan, som er en database, der indeholder fældernes informationer, såsom skudstatistik, batteritilstand, driftsforhold og som bruges til at administrere fælderne.

Selvom kerneforretningen handler om bekæmpelse af skadedyr, så ligger dyrevelfærd os på sinde. De giftfri fælder dræber rotter og mus på få sekunder, så de ikke lider – modsat med gift hvor døden er lang og pinefuld.

© wisecon.dk – Skambidt baby blev startskud til opfindelsen af intelligent rottebekæmpelse