Hvorfor vælge WiseCon?

Foto_hvor_vælge_wisecon

Vi er eksperter i intelligent rottebekæmpelse

WiseCon har 10 års erfaring i effektiv, intelligent og giftfri rottebekæmpelse. Dette dækker alt fra udvilking af rottefælder til at installere og bekæmpe rotter hos kunder.

Vores danskproducerede fælder er giftfri og løser effektivt problemer med rotter og mus – både over jorden og i kloakken. 

Vores salgskonsulenter er klar til at give dig den bedste rådgivning og i samarbejde med dig findes den løsning, som passer til din situation. 

Herefter tager vores kompetente serviceafdeling over. De sørger for at fjerne rotterne og passer fælderne, så de altid er i drift.  

 

Sådan virker WiseTrap dræberfælden

Det er i kloakken rotterne bor og derfra de gnaver sig ind i boliger og virksomheder. Som de eneste på markedet har WiseCon en effektiv fælde, der slår rotter hurtigt ihjel i kloakken.  

WiseTrap monteres i kloakken og har sensorer, der registrerer varme og bevægelse, så rotter, der bevæger sig forbi fælden straks slås ihjel.

WiseTrap er det mest effektive våben i rottebekæmpelse, da rotten ikke skal lokkes med madding, men dræbes der hvor den naturligt opholder sig. 

WiseTrap sender besked til datasystemet WisePlan, når en rotte er død, og derfor ved man og kan dokumentere at problemet er løst. 

Ved at afskærme f.eks. et boligområde med WiseTraps monteret i områdets kloakbrønde, kan et rotteproblem fjernes hurtigt, effektivt og giftfrit på kort tid. 

Fælden er af de tyske myndigheder godkendt som den hurtigste, mest effektive og dyrevenlige måde at aflive rotter på. 

 

Bekæmpelse på overfladen

Al erfaring viser, at et rotteproblem på overfladen typisk skyldes mange rotter i kloakken. Derfor kan kloakfælder typisk fjerne et rotteproblem på overfladen. 

WiseCon har naturligvis også giftfri løsninger til bekæmpelse af mus og rotter på overfladen – fælden WiseBox, samt overvågningssystemet Wise-I, der kan dokumentere uønsket aktivitet så man kan undgå problemer.

© wisecon.dk – Hvorfor vælge WiseCon?