Virksomhedsprofil

Foto_WiseCon_AS_WiseTrap_produktion

WiseCons medarbejdere og deres arbejde

WiseCon A/S er en dansk privatejet virksomhed, som udvikler, producerer og sælger intelligent udstyr til rottebekæmpelse. 

Vi startede i 2008 efter 4 års forskning, og i dag er vi mere end 60 ansatte, der arbejder i Helsinge nord for København.

WiseCon har dedikerede, kompetente og dygtige medarbejdere som uddanner og servicerer partnere og kunder.  

Alle vores produkter udvikles, designes, produceres og distribueres fra virksomheden i Danmark. De er beskyttet med omfattende patenter.

 

WiseCon på verdenskortet

Vores produkter og metoder er godkendt og udviklet i tæt samarbejde med den danske stats Skadedyrslaboratorium. De er også testet og godkendt i hele Europa.

WiseCon er på markedet i de fleste europæiske lande og søger yderligere vækst på nye markeder.

Vores produkter og koncept er i hænderne på mere end 1.000 professionelle fagfolk, hvilket betyder at der er mere end 30.000 af vores produkter installeret rundt om i Europa.

 

WiseCons løsninger

WiseCons løsninger er installeret i kommuner, vandforsyningsselskaber, boligområder, butikker, fødevare og farmaceutiske virksomheder.

Derudover har vi et stærkt samarbejde med centrale meningsdannere og eksperter inden for skadedyrsbekæmpelse.

WiseCon udvikler nye løsninger og forbedrer de eksisterende koncepter ved at fokusere på avanceret teknologi og kendskab til rottens liv og færden.

Vi stræber efter at skabe et sundt og rottefrit samfund ved at bruge gennemtestet og godkendt udstyr, som afliver skadedyrene så hurtigt og smertefrit som muligt.

 

…med andre ord; WiseCon er verdens førende inden for intelligent rottebekæmpelse.

 

© wisecon.dk – Virksomhedsprofil