Sådan bekæmper vi rotter i kloakken

 Foto_WiseTrap_i_kloak_med_død_rotte

Undgå rotter på overfladen

Rotter lever i kloakken og når man slår dem ihjel direkte i kloakken, forsvinder de også fra overfladen.

Hver gang vi skal lave en bekæmpelse i fx en boligforening, et hospital eller virksomhed laver vi en detaljeret bekæmpelsesplan på baggrund af tegninger over kloaknettet.

Herefter installeres vores kloakfælder som hedder WiseTraps og de slår rotterne systematisk ihjel. Fælderne er nemme at installere og de dræber rotterne effektivt med spyd.

En bekæmpelse med WiseTraps vil altid give den hurtigste og mest effektive bekæmpelse af selv kraftige skadedyrsangreb, da stort set alle rotter i områdets kloakker udryddes og bestanden derefter kan holdes nede permanent.

 

Kontakt os hvis vi skal hjælpe dig af med rotterne!

 

Læs hvordan vi har løst andres rotteproblemer under kundecases.

Sådan foregår bekæmpelsen i kloakken

Figur 1:
Det rottebelastede område afgrænses med en eller flere WiseTrap skelbrøndsfælder, så det er isoleret fra det offentlige kloaksystem. Disse fælder skal blive siddende i kloakken permanent. De lukker nemlig af for rotter der prøver på at komme ind fra det offentlige kloaksystem. Samtidig monteres der i midlertidige  WiseTrap bekæmpelsesfælder i brøndene i det afgrænsede område.

Figur 2 og 3:
Fælderne begynder at bekæmpe rotterne i kloakken. Fælderne meddeler når der ikke er mere rotteaktivitet ved dem. Når alle fælder har meddelt at der ikke er mere rotteaktivitet, betyder det at alle rotter i det afgrænsede område er blevet slået ihjel.

Figur 4:
Alle rotter i det afgrænsede område er blevet slået ihjel. Bekæmpelsesfælderne fjernes og skelbrøndsfælderne vil sikre, at den rottefri kloak fremover holdes fri for rotter, da ingen rotter trænger ind ude fra den offentlige kloakledning.

Bemærk! Hvis der er brud på kloakken, eller skader der er forårsaget af rotter er det yderst vigtigt at få repareret disse skader for at opnå den optimale effekt af skelbrøndsfælden, så rotterne holdes permanent ude.

Foto_Bekæmpelsesplan_1_WiseTrap

 

 

Fig. 1:

Det rottebefængte område afgrænses med en permanent WiseTrap skælbrøndsfælde, samt i midlertidige WiseTrap bekæmpelsesfælder i det afgrænsede område.

 

 

Foto_Bekæmpelsesplan_2_WiseTrap

Foto_Bekæmpelsesplan_3_WiseTrap

 

 

Fig. 2-3:

Fælderne udrydder rotterne og giver besked, når de ikke oplever rotteaktivitet mere. 

Foto_Bekæmpelsesplan_4_WiseTrap

  

 

Fig 4:

Den permanente WiseTrap fælde sikrer, at området forbliver rottefrit og er samtidig med til at holde et lavt rotteniveau i nabolaget.

 

© wisecon.dk – Sådan bekæmper vi rotter i kloakken